Kauhan suojaus kannattaa

kauhan kulutus

Kovassa käytössä oleva kauha kuluu varsin ennalta arvattavissa olevista kohdista. Usein nämä kohdat ovat myös kaikkein kalleimpia korjata kun kuluminen pääsee etenemään tietyn pisteen ohi. Laadukas ja helposti vaihdettavissa oleva kulutusosa oikeassa paikassa voi säästää merkittävästi korjauskustannuksissa, kun taas huonolaatuisesta osasta on pelkkää harmia. Käytämme kauhojemme suojaamisessa vain kaikkein parhaiden toimittajien osia. Laadukas osa tarjoaa parhaan vastineen rahalle, koska se kestää kulutusta, ei irtoa ja sopii helposti paikalleen. Lisäksi tunnettujen valmistajien osia on aina saatavilla.

Kuvan kauhassa on hitsattavat kulmasuojat ja hitsattavat huulilevyn suojat kynsiadaptereiden välissä. Sivuveitset on suojattu valetuilla tappilukitteisilla suojilla, jotka voidaan vaihtaa helposti vaikka työmaalla. Kynsiadapterit on suojattu adapterin päällä olevilla suojapaloilla, jotka voidaan niinikään vaihtaa pelkillä käsityökaluilla.

Pyydä meiltä tarjous kauhasta kulutusosilla varustettuna. Saatat yllättyä miten edulliseksi kauhan suojaaminen on nykyisin tehty!